Προφίλ Εταιρείας

H εταιρεία ΒΙΝΤΕΟΡΥΘΜΟΣ Α.Ε., είναι από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο αντιπροσώπευσης και διανομής προϊόντων Hi-End Audio/Video, Home Cinema, Digital Theater, Multiroom, A/V Controlling, Large Displays, Video-Wall Displays, Video-Conference και Διαδραστικών Συστημάτων Εκπαίδευσης. Επιπρόσθετα, ασχολείται άμεσα με τους τομείς, μελέτης – εξοπλισμού - εφαρμογής και εγκατάστασης, ιδιωτικών χώρων, αμφιθεάτρων, χώρων εκπαίδευσης, control room, και γενικότερα άλλων εφαρμογών όπου απαιτείται η εγκατάσταση και διαχείριση μεγάλης εικόνας ή άλλων σύγχρονων οπτικοακουστικών συστημάτων.

Το τμήμα μελετών και εγκαταστάσεων της εταιρείας μας είναι προσανατολισμένο στις εφαρμογές των συστημάτων μεγάλης εικόνας για τα έργα που υλοποιούν Ιδιωτικοί και Δημόσιοι φορείς. Αρκετές από τις εφαρμογές που έχει σχεδιάσει και πραγματοποιήσει η εταιρεία μας, έχουν χαρακτηριστεί σαν πρωτοποριακές με δημοσίευσή τους στον τύπο της Ιαπωνίας.

Μεταξύ των πελατών μας, συγκαταλέγονται πληθώρα Δημόσιων Οργανισμών, Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, ο Ελληνικός Στρατός, η Ελληνική Αστυνομία, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Μουσεία, μεγάλα συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κ.α.

Τη διεύθυνση της εταιρείας έχουν αναλάβει διπλωματούχοι μηχανικοί, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση σε όλα τα θέματα με τα οποία ασχολείται η εταιρεία, καθιστώντας τη σαν έναν από τους σημαντικότερους systems integrator στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία διαθέτει δικό της εντός των εγκαταστάσεων της, άρτια εξοπλισμένο service τεχνικής υποστήριξης καθώς και δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, με παροχή service εντός 24 ωρών.

Το προσωπικό της εταιρείας είναι άριστα εκπαιδευμένο και με μεγάλη εξειδίκευση στις εφαρμογές μεγάλης εικόνας λόγω της μεγάλης πληροφόρησης που αποκτά από τη συμμετοχή του σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις καθώς και σε εξειδικευμένα του είδους σεμινάρια. Επίσης, οι τεχνικοί υποστήριξης εκπαιδεύονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στα εργοστάσια κατασκευής των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για το σύνολο των διεργασιών της με ISO/2010.

Στόχος μας είναι πάντα η παροχή και εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων, βασισμένων σε καινοτόμα προϊόντα και σύγχρονες τεχνολογίες, που εξυπηρετούν τις ανάγκες του πελάτη ανεξαρτήτου μεγέθους ή είδους υπηρεσιών.